Työpaikkaruokalan edut

Lämpimänä tarjoiltu buffetlounas on loistava tapa osoittaa arvostusta työntekijöitänne kohtaan ja siitä on tutkittuja etuja työnantajalle. Lisäksi kustannukset ovat 100% verovähennyskelpoisia.

1. Parantaa työpaikan ilmapiiriä kun porukka on koossa ja jutustelee työpaikan ulkopuolisista asioista. Varsinkin korona rajoitustoimien jälkeen.

2. Parantaa yrityksenne suosiota työnhakijoiden silmissä ja osoittaa yrityksen panostavan henkilökuntaansa. Lisäksi voit tarjota lounaan yrityksesi tiloissa myös asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, ja tehdä vaikutuksen.

3. Lounastauon pituuden nousu matkustuksen takia lisää kustannuksia merkittävästi jo 15min päivässä pidempi lounastauko maksaa työnantajalle yli 1700e vuodessa työntekijää kohden.

4. Vireystila ja työmotivaatio kohentuu ja työntekijät jaksavat paremmin kun verensokeri ja energiatasot kohentuvat tauon ja ravinteikkaan ruoan ansiosta