Esimerkki toteutus

Yrityksenne henkilöstön toiveet ovat aina lähtökohtana neuvotellessamme toteutuksesta juuri teille sopivalla tavalla. Toiveidenne lisäksi teemme AINA kaiken itse etkä löydä puolivalmisteita lautaseltasi. Panostamme ravitsemukselliseen laatuun ja aitoihin makuihin. Ruokalistalle valitsemme eettisiä, satokauden huomioivia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita (tarkemmat tiedot sivun alaosassa). Ruokamme suunnitellaan niin, että ne kestävät hyvin kuljetuksen ja ovat parhaimmillaan tarjoilu hetkellä.

45 hengen työpaikka Uudellamaalla 9e/ ruokailija sis. alv

Tila vaatimukset: riittävästi pöytiä ja tuoleja työntekijöille, astioiden säilytyspaikka, sekä tiskikone käytössämme. Tarjoiluastiat, lämpöhauteet ja muut tarvikkeet järjestyvät meidän puolestamme. Lounas tarjolla 1 tunnin (kellonaika sovittavissa 10-13 välille) Ylläpitosiivous sisältyy hintaan.

Maksu tapahtuisi 2 viikon välein yrityksemme ylläpitämän asiakaslistan mukaan. Yrityksenne veloittaa palkasta lounastajan osuuden ja maksu meille tapahtuu tilisiirrolla.

VIIKKO 1

MA: Chilisen kermainen liha-juuresruukku ja paistettua riisiä (L, G)
TI: Lihaisa ja mehevä luomumakaronilaatikko (L)
KE: Lähituottajan tuoremakkara-pyttipannu, paistettua luomukananmunaa (L, G)
TO: Kermainen kalakeitto päivän saaliista, itse tehty leipä ja levite (L, gluteeniton leipä pyydettäessä) 
Burgeriperjantai: Talon jauheliha-, ja seitanpihvejä, juustoa, majoneesia, salaattia, tomaattia, punasipulia, lohkoperunoita (L, seitanpihvit VE)

VIIKKO 2

MA: Pihatto possun karjalanpaisti ja perunamuusi (L, G)
TI: Kanaa currykastikkeessa ja riisipilahvi, sesongin vihannekset (L, G)
KE: Mehevän juustoinen lasagne (L, G)
TO: Siskonmakkarakeitto ja itse tehty leipä ja levite (L, gluteeniton leipä pyydettäessä)
Pizzaperjantai: Seafood pannupizza ja kinkku-aurapizza (L)

VIIKKO 3
MA: Uunimakkaraa juustomakaronia ja paahdettua punajuurta (L)
TI: Kotimaiset haukipihvit, uuniperunaa ja sitruuna-kermaviilikastiketta (L, G)
KE: Paijan tilan lihamureke ruskeassa kastikkeessa, keitetyt perunat ja paistettua sipulia (L, G)
TO: Kunnon hernekeitto pihattopossun savukasslerista ja jälkkäriksi pannaria (L)
PE: Tortillapäivä - Broileri ja jauhelihatäytteellä, punasipulia, majoneesia, salaattia, tomaattia, kurkkua, riisiä (L)

AINA TARJOLLA: JUOMAT (MAITO, MEHU, VESI),
VAIHTELEVA SALAATTIPÖYTÄ SESONGIN TUOTTEISTA
LEIPÄ JA TALON LEVITE SEKÄ MARGARIINI.

Tutustu huippuraaka-aineisiin ja niiden tuottajiin:

Mikä on sesongissa juuri nyt https://satokausi.fi/satokausikalenteri/ 

Naudan ja porsaanlihat suoraan tilalta https://www.paijantilateurastamo.fi/

Kananmuna ja lihaa suoraan tilalta https://www.vapaapossu.fi/

Paikallinen REKO rengas https://www.facebook.com/groups/hyvinkaanreko/